Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2017 21:09 - Е, нов световен ред дойде? Illuminati "отиват PUBLIC с глобален елит уебсайт"
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1579 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Е, нов световен ред дойде?Illuminati "отиват PUBLIC с глобален елит уебсайт" Като един от най-големите теории на конспирацията в света, илюминатите се твърди, че е потаен световен елит, който работи световните правителства от зад кулисите и се планира да въведе нов световен ред (NWO) да контролира света чрез една зловеща организация.
С ДЖОН ОСТИН Публикувано на: 16:42, Thu, Jan 26, 2017 | АКТУАЛИЗИРАНА: 18:06, Thu, Jan 26, 2017
image
 Но, сега легендарният тайното общество е предизвикаха страхове НСР може скоро да бъде върху нас, след като се твърди, че се създаде публичен уебсайт, който дори насърчава хората да се опитват да се присъединят.

Илюминатите конспиративна теория твърди, потаен световен елит, който работи правителства от зад кулисите се бавно прилагане на т.нар НСР, който ще завърши с глобално лидерство.

Теорията варира в крайниците от по-горе най-малкото, за да Илюминатите са силно сатанински култ, че възнамерява да се върне на дявола на земята.

Www.illuminatiofficial.org твърди организацията действително съществува и е всъщност зад този сайт, който той твърди, е да се даде нормални хора по-добро разбиране на тайното общество и защо тя работи.

Сайтът, който подсказва, илюминатите има своя собствена пресслужба и вицепрезидент, наречен Тадей Iam, също твърди, да се разсее "негативните митове" за това и предлага на обществото всъщност е сила за добро.

Един раздел "За нас" на интернет страницата казва: " Илюминатите е елитна организация на световните лидери, бизнес власти, новатори, хора на изкуството, както и други влиятелни членове на тази планета. 

 

imageILLUMINATIOFFICIAL.ORG

А още от промоционално видео на интернет страницата Illuminatiofficial.org.

"Нашата коалиция обединява влиятелните личности на всички политически, религиозни и географски условия за по-нататъшно просперитета на човешкия вид като цяло.

"Въпреки че много от нашите операции изисква анонимност за безопасността на нашите членове, ние се стремим да създадем по-добро разбиране между нас и хората, които са били натоварени да защитават.

"За да продължи да функционира през целия обществото и поколенчески промени, операции на Илюминатите често изискват анонимност и за двете наши членове и нашата работа.

"Не може да се намери ни похвали в някоя историческа книга или документ. Въпреки това, Илюминатите е помогнал с всеки по-голям движение на тази планета, тъй като е създадена първата човешка правителството. 

"Тъй като образуването на илюминатите, много граждани са неточно изобразени нашата организация по негативен начин. 

"Тези заблуди са увековечени в продължение на векове чрез видео, снимки, статии, книги и неофициални онлайн ресурси, претендиращи да разбере нашата мисия и членовете.

 

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • image Истината за Давос? Претенциите на Световния икономически форум е ILLUMINATI срещат
  • image Така е Доналд Тръмп част от илюминатите, или не?

"При създаването на този онлайн дестинация, ние се стремим да облекчи притесненията, изразени от хората на тази планета и предоставя информация относно нашите цели и операции."

Сайтът има секция, където посетителите могат дори да се прилагат, за да се присъедини към организацията.

Той също така твърди, други групи, наричащи себе си илюминатите са фалшиви, и че организацията не е сатанински, както е предложено.

Той казва: "В продължение на десетилетия, множество лица са действали под името на илюминатите - измамата им облаци общественото възприятие на нашата организация, което води до много граждани да се смята, че нередности са извършени от нашата команда.

 

Топ 10 на теориите на конспирацията Сря, 25 Януари 2017 От контрол на ума, за да липсващата Малайзийски полет на дихателните пътища MH370, тук са най-добрите 10 конспиративни теории.
  image  
  image  
  image  
  image  
ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ НА СЛАЙДШОУ image SSPL ЧРЕЗ GETTY IMAGES 1 от 10

Откакто Аполо 11 се приземи на Луната, конспиративни теории предполагат, че кацането е подправен от НАСА с помощта на други организации

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

"За всеки, за да се твърди, че илюминатите е свързана с религиозни убеждения - било то Бог или Сатана, Бафомет или Ваал - подкопава самата цел на нашата независимост от човешките дивизии. 

"Ние нито приемам, нито отрече всякаква божество и задръжте кой да бъде по-висока, отколкото всеки друг. Ние работим единствено в полза на човешкия вид ние сме били натоварени да защитават.

"Още по-отвратителни слухове са били приписвани на нашата организация, включително и човешки жертви и насилие ритуали. 

"Докато нашите индивидуални членове имат право да служи всяко божество те избират, илюминатите като цяло е посветен само за запазването на човешкия вид. Ето защо, човешки жертвоприношения или всяка практика, която не служи за доброто на човечеството ще се противопоставят на всичко, което представлява и по този начин се забранява. "

Сайтът е регистриран частно чрез частен уеб хост в Торонто, Канада, така че не е лесно да се проследи кой стои зад тях.

 

imageILLUMINATIOFFICIAL.ORG

В "Illuminati Първо Завет" на разположение на интернет страницата на белязан измама. СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • image ШОК заявяват: Illuminati нас взривяване с "щастливи наркотици и вируси т ...
  • image Anonymous хакове мистериозната Bilderberg Group

Илюминатите е елитна организация на световните лидери, бизнес власти, новатори, хора на изкуството, както и други влиятелни членове на тази планета.

Illuminatiofficial.org

А сестра уебсайт Illuminati.am е регистриран на Obsidian Maskreet на адрес на пощенска кутия в Бевърли Хилс, Калифорния.

Търсения, извършени от сайтове Теория на конспирацията са сключили Obsidian Maskreet е псевдоним.

Много коментатори заявиха, че са "фалшиви" или "измама" сайтове, защото те насърчават закупуването на Amazon книга Illuminatiam на: The First завет на илюминатите за $ 11, който е описан като се пише от илюминатите и също духовно ръководство.

Плакат на форум на над горната сайта тайна конспирация попита: "Това е още една изпипана измама от човек, който има твърде много време в ръцете си Всеки поглед от членовете тук?" 

 

 

СВЪРЗАНИ СТАТИИ
  • image Илюминатите? Правителството на САЩ Рокфелер разговори разкрита от Wikileaks
  • image разсадник на Великобритания за Илюминатите разкрива като ... Milton Keynes

Самата книга е получил смесени отзиви от Amazon.

BM Санди каза: "Тази книга е шега Който е написал това се опитва да ми се да вярвам, че един от най-потайни и неуловими организации в целия свят, публикувана книга на 30-страница, написана в 3-ти клас ниво, с множествена граматика. или правописни проблеми. " 

Друг рецензент каза: "Аз напълно препоръчваме тази книга за всеки, който е истина, търсещо в живота, който се радва на голямо четене. 

"Тази книга е добре написан, и макар и не изключително дълъг дължина, по-мощни съобщения, съдържащи се в книгата са силни." 

Във видео в YouTube, наречен "Illuminatiofficial.org е измама - Proof", видео YouTube машина Jayce Styles каза: "Всичко, което ви е купуват в нея се счита за измама.

imageILLUMINATIOFFICIAL.ORG

На началната страница на сайта на сестра Illuminati.am.

"Ако наистина искате да се присъедините към илюминатите ще имате по-голям шанс на действително вземане на уебсайт, наречен Джейсън Illuminati penguins.com ... там сте са илюминатите, защото вие няма да се присъедин




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39920721
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930