Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2015 20:29 - Човешката култура на бъдещето.
Автор: bekiarski1 Категория: Политика   
Прочетен: 750 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 09.08.2016 17:16


 Борбата за зараждащата се в Русия човешка култура на бъдещето

Съществува една група хора, която дава тон на развитието на човечеството днес – тези хора желаят да управляват Земята, като използват движението на капиталистическите икономически импулси. Цялото човечество е вплетено във властовата структура, която споменатата ложа е способна да подчини и да използва („да организира“) за своите собствени цели посредством икономически инструменти.

Най-същественото тук е, че тази ложа е наясно с факта, че на територията на Русия има хора, които все още не са формирани или „организирани“ по отношение на бъдещето; там назряват импулсите за едно предстоящо обществено развитие. Добре обмислената, антисоциална цел на ложата е да сложи този импулс под свой контрол. Тази цел няма да бъде постигната, в случай че в Централна Европа се надигнат чувства на одобрение и симпатии към настъпващите импулси от Изтока и се потърси обединение с тези импулси.
image

Поради обстоятелството, че въпросната ложа се е разположила в англо-американския свят, сме свидетели на сегашните политически алианси (1) – те обаче са от второстепенна важност и прикриват същинските конфликти и интереси. Особено добре прикрит остава реалният факт, че всъщност се води битка между англо-американските „Плуто-Автократи“ (2) и хората от Централна Европа за това, кой да води назряващия руски културен импулс.

В момента, в който Средна Европа разкрие този факт на света, фалшивите политически съюзи ще отпаднат и ще бъдат заместени от истински. Поради тази причина, войната ще продължи под една или друга форма дотогава, докогато германските и славянските народи не се обединят в общата цел да освободят човечеството от игото на на Запада.

Остават ни само две възможности. Едната е да изобличим лъжите, които Западът е длъжен да разпространява в преследването на успеха, т.е. да казваме: „Ръководителите на англо-американската кауза издигат на преден план едно движение, което води началото си от импулсите, предхождащи Френската революция, като това движение се стреми да контролира света чрез силовите средства на капитализма. За да постигнат контрол, тези водачи използват импулсите на самата Френска революция, но само външно, като слова лишени от смисъл, зад които прикриват истинските си мотиви (3).“

Ако не свалим маската на лъжите, другата възможност е да капитулираме пред световното управление на тази окултна ложа, разположена в англо-американския свят, до този момент в бъдещето, когато от подчинените германо-славянски територии ще се надигне истинската духовна цел на Земята, но осъществяването й ще изиска проливането на реки от кръв.



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. aboychev - ИДИОТИЗМА
26.01.2015 17:07
НА ОКУЛТИЗМА
Е РУСОФИЛИЗМА
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bekiarski1
Категория: Политика
Прочетен: 10109
Постинги: 6
Коментари: 1
Гласове: 2
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930