Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.05.2014 20:15 - Крият, че народът се стопи до 5 758 301 души http://www.mignews.info, Автор: nikikm
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2183 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Журналистът Григор Лилов извади на бял свят стряскаща справка от преброяването на населението 2011 г.   На нея най-отдолу вдясно е написано: Данните са конфиденциални съгласно чл. 25 от Закона за статистиката.
Има защо да са конфиденциални, посочва в коментара си във Фейсбук Лилов.

image

image


Има защо да са конфиденциални, посочва в коментара си във Фейсбук Лилов. Според синонимния речник: конфиденциален (прил.) – поверителен, таен, секретен, доверителен, скрит, дискретен.

Забележете, че не пише „класифицирана” (секретна) информация, а „конфиденциална”.  Т.е. данните са предназначени за много тесен кръг хора, подбрани по дявол знае какви критерии, а не според методологиите за секретната информация. Т.е. тя е по-секретна и от най-секретните документи. Мисля, че всички се досещаме кои са лицата, които я знаят и пазят – това са лидерите на политическите сили + някои членове от ръководствата им.

Данните не подлежат на огласяване, защото според Закона за статистиката:

Чл. 27 (4) (Предишна ал. 3 – ДВ, бр. 98 от 2008 г.) Физическите лица, на които е възложено събирането, получаването, обработката или съхраняването на данни, представляващи статистическа тайна, подписват клетвена декларация за опазване на тайната при изпълнение на задълженията си и в срок 5 години от приключването им.
Има и чл. 27а, в който се казва, че дейността по такива справки „се извършва съгласно изискванията на Закона за защита на класифицираната информация и актовете по прилагането му“ – т.е. с всички солени санкции и затвор при огласяване на данните. Е, аз въпреки това ще ги оглася:

 

В тази таблица са НЯКОИ ОТ ИСТИНСКИТЕ ДАННИ за България.

1. Обърнете внимание на населението – САМО 5 758 301 души!!!! Това не е е национална драма, а тотална катастрофа на нацията! Можем смело да обвиним политическите елити, че благодарение на тяхното управление сякаш са избухнали десетина ядрени бомби на територията.  Проклятие за тях и позор за нас като народ, че сме се примирили с изчезването ни и, че сме избирали и избираме хора, от които не търсим отговорност за това, как ни управляват.

2. Предстоят избори.
На последните гласувания избирателите са били:
• национален референдум за АЕЦ – 6 950 900
• парламентарни извънредни избори 2013 – 6 919 260 души по основен списък + 129 016 в допълнителен списък + 19 227 дописани в деня на гласуването. Т.е. общо са 7 067 503 избиратели.
Така
„избирателите” надхвърлят с 1.3 млн. мъртви души броят на цялото население у нас.
От населението 919 099 човека са на възраст от пеленачета до 19 години. Точни данни за 18 и 19-годишните няма, ама по оценки на статистиката са около 114 000. Т.е. 805 000 нямат право на глас, понеже не са достигнали необходимата възраст. Накратко: политическият елит лъже, та се маже.

 

Реално избирателите са 4 МИЛИОНА 953 ХИЛЯДИ. 

А в списъците са около 7 милиона.
РАЗЛИКАТА Е НАД 2 МИЛИОНА! ФАНТОМИ!
Само идиот може да нарече такива избори (а това са всички избори) демократични, справедливи и нефалшифицирани!

3. При милиони мъртви, ама иначе живи „изборни” души има ли и МИЛИОНИ МЪРТВИ, ала „ФИНАНСОВИ ЖИВИ” ЛИЦА ЗА ДЪРЖАВНИ РАЗХОДИ, КОИТО ВСЪЩНОСТ СЕ ПРИСВОЯВАТ – от разходите за деца, ученици, студенти, за нуждаещи се от социални помощи, за пенсии?
Има ли ги?
Според мен – ДА!
Просветното и социалното министерство осчетоводяват във финансовите си разчети децата и младежите за 1.2 милиона (видяхте, че са 900 хиляди). Т.е. имаме 300 000 неживи „бройки”, за които се заделят пари, харчат се, ама някой зад кулисите ги взима.

НОИ води броят на пенсионерите в онзи период на таблицата като 2 198 597 души. Според статистиката хората от 60 г. нагоре са 1 595 268 души.
Разликата е 603 329 – т.е нещо като мъртви според статистиката, ама живи за НОИ души. Вярно, има лица, които се пенсионират по-рано – военни, от МВР, някои категории труд, но и те са отбелязани в статистиката.

Разликата на вероятните мъртви души, ако се отчетат по-рано пенсионираните, е 426 453 за онзи период.

Според статистиката на НОИ инвалидите са 440 000 души, ама инвалидните пенсии по различни раздели същата тяхна класификация ги е отчела на 865 000 (юни 2011).- т.е. разликата е 425 000.
Не е случайно съвпадението на 425 000 инвалидни пенсии, падащи сякаш от небето с 426 хиляди „пенсионери”, с които се разминават данните на НОИ и статистиката.

И не псувайте властите – сини, червени, зелени, жълти и т.н., дето се изредиха и се изреждат.
Псувайте себе си!

 

Ако търсехме сметка на политиците при всеки гаф или далавера, както е в белите държави, ТОВА нямаше да го има!  „Това” ви бърка в джоба чрез бюджета и ги краде за отбрани хора (т.нар. политически елит) почти 2 МИЛИАРДА ВСЯКА ГОДИНА!

А ето я и конфиденциалната таблица, което според Закона за статистиката се явява, както са посочили, „индивидуални данни“ – т.е. за най-тесен властови кръг лица, без чието изрично и писмено дадено съгласие нищо от това не може да се огласи. И пак според законовите текстове тази таблица, понеже е определена като „индивидуални данни“, не може да се прилага в никакви, каквито и да е случаи като веществено доказателство пред прокуратурата и съда!!! Не е доказателство, макар че го има. Разбрахте защо, нали!



ТОВА Е РЕЗУЛТАТ ОТ  ПРОВЕЖДАНЕ НА (ЕВРЕЙСКИ) ГЕНОЦИД!
ЗА ТОВА Е И ТАЗИ КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ, ДА НЕ РАЗБЕРЕ НАРОДЪТ! НО КОЛКО СА БЪЛГАРИТЕ ОТ ТАЗИ ЦИФРА? Н.М.
(Г.С: - по-малко от половината!)


Ето и един коментар:http://www.mignews.info
Тиква , Каун и Калинки казва: 11.05.2014 в 15:19 Както винаги – Григор Лилов е ПРАВ !
Не мога да разбера само ЗАЩО някои хора се правят на изненадани ?
Че нали тъкмо това е планът Ран-Ът бе , уважаеми ! Планът който се изпълнява абсолютно точно и последователно от ВСИЧКИ правителства от 1989 година до днес !
А според плана трябва да станем общо 4 милиона ! При това забележете – СЪС МАЛЦИНСТВАТА !
Това е много повече от национална катастрофа ! Това е ГЕНОЦИД и ЗАТРИВАНЕ на Българската нация ! Нищо чудно , че някои предвиждат до 2080 год. последния Българин да “ затвори вратата “
...............................

(Григор Симов: Подобно е положението и в Русия. Преди около 2 години в интернет се появи съобщение, че жителите на Русия са всъщност 89 милиона!! 
Съобщението е на служителка в руския "Есграон" (публикувал съм го и аз), която си публикува имената и адреса!!!)





Гласувай:
4



1. silentfuture - Крият естествено!
28.11.2014 15:03
България се обезбългарява с бързи темпове!Например в град като Варна кварталът Аспарухово почти няма българи,преди 15-20 години не беше толкова зле,сега почти не се виждат българи.Центърът на града е зает също с чужденци,паралии.В доста от крайните северни квартали е пълно с турци,цигани и други малцинства.
Масовата урбанизация в държавите,където комунистите са установили власт,поне в белите държави има няколко цели:да обезсили селячеството и да разруши,доколкото може селищната система,това е продължило и в постсъветският период чрез различни мерки,включително цигански набези,разруха на инфраструктура и всякакви пречки пред земеделието,животновъдството,овощарството,нормалните изкупни цени на продукция и загуби (умишлени) на пазари.Струпване на населението в големите градове,което има друга съществена цел:освен,че обезкървява провинцията на една територия,огромна част от хората са страшно зависими,пренаселват се градовете и забележете:в големият град намаляването на коренното население (в случаят истинските българи) остава по-скрито,докато в едно село или малък град всеки нов жител се вижда,муха да бръмне и се разбира.Щом съм забелязал това във Варна представете си какво е извън градовете!
Друго важно в Аспарухово в Общината работят евреи,такива управляват и в поликлиниката им,по другите болници във Варна,училища,общини и друга администрация нещата са подобни!Има турци и цигани полицаи,учители,ВОЕННИ!
Разбрахте ли каква е играта на евреите в България от десетилетия?Да обезбългаряват България с всякакви средства!
Селата до Варна също са пълни с турци,цигани и други,крипто евреи също се намират!До Варна едно село Игнатиево наскоро стана град,там са все цигани!
Сега евреинът милиардер започва заселване в Северозападна България на араби и други чужденци,целта е българите териториално буквално да изчезнат,това е навсякъде по света!!!
Част от криптоевреите минават за "арменци",както и в Русия,както в руската международна телевизия "RT" например,дори водещите им,да,така е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28358408
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930